National Council of Advisors

Our national council of ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accu san tium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi in the industry. 

National Council of Advisors

Michael Bansil

GWL Realty Advisors Inc. 

Toronto, ON

Mike Bodendorf


Annapolis, MD

S. Michael Brooks

Real Property Association of Canada

Toronto, ON

Henry Chamberlain

BOMA International

Washington, DC

Eugene Chown

Global Affairs Canada

Ottawa, ON

Donnie Clow

Crombie REIT

New Glasgow, NS

Shelby Christensen

Chair and Chief Elected Officer

BOMA International

Dan Danagher

Global Affairs Canada

Ottawa, ON

Stephan Déry

Public Services and Procurement Canada

Gatineau, QC

John Duda

Colliers International

Toronto, ON

Don Fairgrieve-Park


Vancouver, BC

Tom D. Falls


Toronto, ON

Joanna Frank

Center for Active Design

New York, NY

Randal Froebelius

Equity ICI Real Estate Services Inc.

Toronto, ON

Dean Hopkins

Oxford Properties Group

Toronto, ON

Sal Iacono

Cadilac Fairview Corporation Ltd.

Toronto, ON

Mollie Johnson

Natural Resources Canada

Ottawa, ON

Keith Major


Toronto, ON

Joe Markling

USAA Real Estate

San Antonio, TX

Maryanne McDougald

FCR Management Services

Toronto, ON

Brett Miller


Montreal, QC

Dennis Mitchell

Starlight Capital

Toronto, ON

Anne Morton

Department of National Defense

Ottawa, ON

Ana Radic

Choice Properties REIT

Toronto, ON

Theresa Warnaar

KingSett Capital

Toronto, ON

Local Association CSOS

Sign up for our newsletter today.